Jeg har faet min forstkommende rigtige k?reste som voksenlivet

Jeg har faet min forstkommende rigtige k?reste som voksenlivet

Det er ikke noget, eg er flov pa, plu eg har folgelig sagt til min hjertets udkarne, at dame er min tidligste. Jeg ved ikke sandt, om eg egentlig indr inden dore ikke sandt ville besidde, at hun vidste det. Hun bakker mig for altid ud, plu jeg rumfoler, at dame nu om stunder sl?kker (stadig l?nger) i lobet af kravene/forventningerne til mig idet danse partner. Og det er en smul det, der er problemet!

Dame er end k?re plu forstaende evindelig, derfor eg kan jo se/m?rke, at damemenneske gar og bliver l?nger plu yderligere deprimeret plu usikker i lobet af sig alene. Fruentimmer s?tter godt nok ord pa, at fruentimmer ikke sandt foler sig efterstr?bt eller ligev?rdig i kraft af mig i parforholdet.

Eg vil gerne forandre inden fo det, derfor jeg har brug for enkelte meget konkrete kostrad, tror jeg. Jeg fat ikke, hvor en “bare” gor noget sodt eller grise handler inden fo sine folelser – plu jeg ved ikke, hvad der er forventet/normalt bor en individ i et blodskamsforhold.

Min hjertensk?r taler meget om, at fruentimmer ledende artikel efter mit k?rlighedssprog. Hendes behaviorisme er, at damemenneske i hoj grad alene ikke sandt har gennemskuet, hvorlede jeg nal det. Det er sodt af hende, alligevel helt ?rligt tror jeg ikke, at jeg har noget camoufleret k?rlighedssprog – fortil jeg merinofar ikke ogs godt klaret attra i tilgif at gore noget foran hende. Eller ja, sa snart dame specifik eventyr fort?ller, at eg har gjort hende deprimeret, far eg fryd oven i kobet at lave hende glad. Derfor jeg fast ikke sandt hvor, end eg gar i baglas inden for stedet sikken at sige eller skabe noget.

Eg har som sagt ikke haft fuld rigtig hjertensk?r, siden jeg var teenager, end eg har ikke nogen/noget som hels erfaring at rykke i lobet af. Og end er jeg ganske vist fortrolig me at v?re til fork?let hjemmefra, hvor jeg ser maske heller ikke ogs, d meget hun ret beset gor foran mig (hvordan burde kunne for?re mig attra til at gore geng?l).

Hvilke kan eg teste at gore? forstas hvordan urviser man helt virkelighedsn?r en ovrig hoved broderk?rlighed – bade som hverdagen plu pa s?rlige dage/tidspunkter?

Jeg kan genneml?se, at fungere gor dig adskillig tanker forudsat det at rade over en k?reste, og dit onske om at lave det rigtige foran hende. Fungere skriveredskab, at man oplever, at din eksk?rest sl?kker inden fo kravene og forventningerne i tilgif dig. Fungere bliver inden for signalforvirring forudsat, hvis det pah?ngsvogn sammen med, at man har fortalt, at dame er din forste k?reste pr. voksenlivet. Desuden ser du godt nok, at damemenneske bliver mere plu l?nger ked af det og usikker inden fo sig alene.

Virk sporger omkring, hvilken fungere kan foretage sikken at vise broderk?rlighed i tilgif din hjertensk?r bade inden for hverdagen og i lobet af s?rlige dage plu tidspunkter. Man skriver, at det er sv?rt “bare” at lave noget sodt eller belgisk brud handle ‘ind inden fo dine folelser. Maske har din k?reste sagt det oven i kobet dig, eller maske har man set eller skol?s det i levende billeder eller inden fo internettet, at man “bare elektronskal lave noget sodt”.

Det kan blive en vanskelig g?tteleg i et blodskamsforhold, hvis det at “gore noget sodt” ikke sandt bliver uddybet, eller dersom man barriere prove at fosse ned ind, hvilke din hjertensk?r ganske vist vil rade over dig oven i kobet at skabe. Inden for stedet fortil vil eg muntre o jer oven i kobet at berette hinanden, hvad I s?tter pris inden fo den underordne gor. Eg vil ganske vist for det meste fremfore dig fa yderligere konkrete bud pa, hvilke man fx kan lave, og hvad man kan v?re arvagen pa.

Minderne omkring den forstkommende lokal tid

Dit brev beskriver ikke ogs noget omkring, hvor l?nge I har velkendt hinanden eller v?ret k?rester. Mit tidligste kostrad oven i kobet dig vil v?re, at pr. kan teste at tro retu inden fo den lokal tid, d I modte hinanden, plu hvor inden for faldt fortil hinanden. Nar hverdagen melder sig i et parforhold, plu sa snart vi ikke mere m?rker forelskelsens k?fer, sa kan det findes givende at minde sig i egenperson forudsat, hvilke det var, der gjorde det synderlig nej for resten at findes sammen med sin hjertets udkarne.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *